Atenció usuaris!
Per recomanació de Sanitat, en aplicació de les mesures de prevenció de contagis a tots els serveis d’Empresa Plana, recomanem i demanem als viatgers no comprar bitllets a l’autocar i utilitzar les targetes multiviatge de la ATM en aquells serveis on són vàlids. En tot cas, es recomana no viatjar excepte per raons inajornables.
Gràcies per la seva col.laboració
48,00 €
Vorübergehend außer Betrieb

BESCHREIBUNG

In PortAventura Park wachten zes fascinerende, volkomen verschillende werelden op u met decors die tot in de kleinste details zijn verzorgd, zodat u maximaal kunt genieten. Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México en Far West… voor ieder wat wils! PortAventura Park heeft 40 attracties die uw dapperheid op de proef stellen en de adrenaline door uw lijf laten gieren. U zult attracties ontdekken die hun gelijke niet kennen in Europa en die records houden op het gebied van hoogte, snelheid en grootte. Als u het aandurft om in te stappen, dan zult u de rit van uw leven beleven! U zult intense, duizelingwekkende en angstaanjagende attracties tegenkomen zoals Dragon Khan, Furius Baco en Shambala, de hoogste achtbaan van Europa. En als u besluit het wat rustiger aan te doen, dan vindt u wel andere attracties die net zo verrassend en leuk zijn. Ook kunt u de verfrissing opzoeken met waterattracties zoals Angkor en Tutuki Splash. U zult een hele wereld tegenkomen met attracties speciaal voor kleine kinderen: de achtbaan Tomahawk midden in Far West, een opwindende vliegreis met Coco Piloto, een kinderspeelplaats middenin het Chinese Keizerrijk... en nog vele andere mogelijkheden om het hele gezin te vermaken. U kunt ook een fantastische tijd beleven zonder dat u grote snelheden hoeft te bereiken of tot duizelingwekkende hoogten hoeft te klimmen. We nodigen u uit om u op een andere manier te vermaken met de magie van onze shows: we hebben meer dan 40 dagelijkse voorstellingen! Laat u verleiden door dansen uit verre landen, tribale ritmes, shows bij het licht van vuur en nog veel meer. Stap het Gran Teatro Imperial binnen en ontdek een magische en muzikale wereld waarin alles mogelijk is: acrobaten, dans, muziek... Mis de pratende papegaaien in Aves del Paraíso niet of de duizenden zeepbellen in Bubblebou, de onverwachte ontmoetingen met de vriendjes van Sesamstraat, een optocht vol kleur en magie tijdens de dagelijkse sluiting van het park... De kleintjes zullen versteld staan!

VERFÜGBAR

Verfügbar von 23 june 2019 bis 07 september 2019

ABFAHRT: Sonntag, Montag, Dienstag, Mittwoch, Donnerstag, Freitag, Samstag

50 €

44 €

4-10

Verfügbar von 08 september 2019 bis 03 november 2019

ABFAHRT: Sonntag, Montag, Dienstag, Mittwoch, Donnerstag, Freitag, Samstag

48 €

42 €

4-10

Verfügbar von 09 november 2019 bis 06 january 2019

ABFAHRT: Sonntag, Montag, Dienstag, Mittwoch, Donnerstag, Freitag, Samstag

48 €

42 €

4-10

ABFAHRT

Barcelona
Tarragona
Reus
Salou
Cambrils
La Pineda

ZIEL

PortAventura

VIDEO VON PORTAVENTURA WORLD


DAS KÖNNTE SIE AUCH INTERESSIEREN

HILFE URLAUBSPLANER

Wählen Sie die Anzahl der Personen und Aufenthaltstage. Unser Ausflugsplaner schlägt Ihnen Ausflüge und Eintrittskarten für diesen Zeitraum vor und Sie können alles bequem in einem Schritt reservieren.

UND VERBRINGEN SIE EINEN UNBESCHREIBLICHEN URLAUB!